Predivni “Riječki Anđeli”! Pred Božić za potrebite prikupili “brdo” hrane i podijelili bolesnima, samcima, onemoćalima…

Foto: Facebook

“Hvala svima koji su pridonijeli dašku sreće u ovoj Božičnoj akciji <3 ?? Riječki Anđeli se svima zahvaljuju od ❤”, napisali su u svojoj objavi na društvenoj mreži Riječki Anđeli

Mnogim Riječanima već poznata skupina dobrotvora koja djeluje pod nazivom Riječki Anđeli u dane prije Božića bila je pojačano aktivna. U dane 22.,23. i 24. prosinca prikupili su i potrebitima podjelili “brdo” hrane i nužnih potrepština te na taj način oduševili mnoge Riječanke i Riječane kojima bi bez njihova dara Božić protekao, nažalost, u tmurnom ozračju.

“U 24 sata smo dobili od dobrih ljudi 8500 kuna i sve kupili a računi su u slikama.”, napominju u svojoj objavi Riječki Anđeli te poimence zahvaljuju pojedincima i tvrtkama na donacijama, što možete vidjeti u njihovoj objavi.

Darivali su tako Riječki Anđeli “čovjeka koji prosi za svoju obitelj a znamo ga i ima bolesno dijete”, “u nužni smjestaj invalidu bez nogu”. “Hvala dobrim ljudima na kolačima koje sam odnio u nužni smještaj”, kolače su dobili i štićenici Bolnice Lopača a hranu su dobile i samohrane majke, samohrane tat, bake i samce.

“I još imamo za podijeliti bicikle koje su ostale”, zaključuju Riječki Anđeli koji poručuju svima: “Riječki Anđeli vam žele sretan Božic i sretnu novu 2020 godinu❤❤❤❤❤”.

Foto: Facebook

Hvala vam, Riječki Anđeli, u ime svih kojima ste pomogli, i svih koji vas daruju kako bi hranu i potrepštine prevezli sugrađanima u potrebi!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari