RIJEKA ADVENT: U subotu TBF i KKK kao vrhunac ludo zabavnog vikenda na Trgu 128. bigade!

Ilustracija: Ivan Vuljanić

Trg 128. brigade bit će ovih dana  centar zabavnih događanja u Rijeci

Već večeras, 26. prosinca, na pozornici na Trgu 128. brigade od 20.30 sati nastupa Trio Cukar & Caffe, široj publici dobro poznati zabavljači koji će kolopletom prigodnih, veselih hit- skladbi u aranžmanima prilagođenima blagdanima, ovu riječku blagdansku večer učiniti plesnom zabavom za sve generacije!

Foto: Ilustracija (Riječanin/Mateo Levak)

U petak 27. prosinca na Trgu 128. brigade od 20.30 sati kreće luda zabava uz neponovljivi Night Express band, poznat po tome što u trenu pokrene urnebesnu atmosferu izvodeći svoje verzije najpopularnijih domaćih i stranih skladbi. U blagdanskim aranžmanima, vječnim hitovima ne može odoljeti nitko, pa se vrlo brzo pred pozornicom počnu odvijati plesne akrobacije razdragane publike!

A vrhunac koncertnih događanja na Trgu 128. brigade svakako će biti nastup popularnig TBF, sjajnih live- izvođača kojima će potporu pružiti poznati riječki band Krešo i Kisele Kiše koji za ovu prigodu priprema poseban pop/rock spektakl! Koncert TBF počinje u 20.30 sati a KKK u 22.30 sati.

O TBF-u je poznato gotovo sve, a bend se već više puta na riječkim pozornicama pokazao kao fenomenalan izvođač uživo. Omiljeni hitovi TBF-ovaca u koncertnim verzijama poprimaju neke još bolje osobine i značenja, a vrlo brzo izvedbama se svojim pjevanjem pridružuje i publika.

Prvi veliki hit koji ih je lansirao kao nove nade bio je „Alles gut“ a uslijedili su „Odjeb je lansiran“, „Papilova“, „Nostalgična“, „Lud za njom“, „Fantastična“, „Data“, „Smak svita“, „Uvik kontra“…

Riječani će imati priliku čuti sve gore spomenute te mnoge druge koje spadaju u njihov “best of”. Splićani poručuju kako će napraviti koncert za pamćenje!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari