Promet Adamićevom ulicom normaliziran, autobusne linije vratile se na staro

Foto: Riječanin

Noćas je za sav promet otvoren južni trak u Adamićevoj ulici, a sve autobusne linije vratile su se na svoje redovne trase. Isto tako u funkciji su i sva redovna početna stajališta linija

Također, za promet su istovremeno otvorene ulice Fiumara, Ribarska, Jelačićev trg, Scarpina i Veslarska ulica. Radi bolje protočnosti Adamićevom zabranjeno je lijevo skretanje iz ulice Riva u Henckeovu ulicu.

Foto: Riječanin

Prema informaciji dobivenoj od izvođača radova, radovi na sanaciji oštećenja na zgradi bivše pošte trajat će 3-4 tjedna. Navedena regulacija prometa vrijedit će do tada.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Rijeka promet i Prometna policija MUP-a pratit će novo stanje u prometu te će se u slučaju potrebe aktivirati još jedan alternativni plan odvijanja prometa, koji predviđa preregulaciju sjevernog prometnog traka u ulici Riva u suprotan smjer, tj. od istoka prema zapadu.

Foto: Riječanin

S obzirom da se zbog otvorenog samo jednog traka u Adamićevoj, ipak očekuju određene prometne gužve na dionici Titov trg-Fiumara-Scarpina- Adamićeva, pozivaju se svi sudionici u prometu da za vožnju prema zapadu grada, koliko su u mogućnosti, koriste alternativne prometne pravce – Riječku obilaznicu i Drugi prometni koridor (Titov trg-Ivana Grohovca-Žrtava fašizma-Pomerio-Fiorello la Guardia).

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

 

Otvaranju jednog traka u Adamićevoj, prethodilo je postavljanje zaštitnih elemenata kod zgrade ex. pošte te postavljanje elemenata nove prometne regulacije.

Nel Pavletic/PIXSELL
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari