ČEKA VAS 700 KUGLICA! Na Korzu u srijedu i četvrtak humanitarna akcija “Kuglice dobrih želja”

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Akcija se održava treću godinu u organizaciji Udruge studenata biotehnologije i Grada Rijeke. Ove godine sav humanitarni prihod namijenjen je Dječjoj bolnici Kantrida i Azilu za pse ‘Društvo za zaštitu životinja Rijeka’.

Akcija “Kuglice dobrih želja” nastavlja se i ove godine! I ovog adventa Udruga studenata biotehnologije (UsbRi) u suradnji i pod pokroviteljstvom grada Rijeke organizira humanitarnu akciju “Kuglice dobrih želja“.

Akcija će se odvijati 28. i 29. studenog na riječkom Korzu, točnije na božićnoj kućici ispred bora.

Građani će tijekom akcije moći donirati 20 kuna, zauzvrat će dobiti kuglicu u koju će moći napisati svoju božićnu poruku ili želju, a potom kuglicu objesiti na bor na Korzu.

Zbog velikog odaziva prošlih godina, za građane je ove godine pripremljeno 700 kuglica! Od 10 sati ujutro na kućici na Korzu čekat će vas volonteri, riječki studenti razilčitih fakulteta, koji će građanima pomoći pri izradi kuglica!

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Ukoliko vremenske prilike dozvole, od 10 do 12 te od 17 do 20 sati, i u srijedu i u četvrtak, pored bora će biti kamion s košarom kako bi se građanima koji to žele omogućilo da objese kuglicu na više grane bora.

Pridružite se i ove godine ovoj pozitivnoj akciji – “ukrasimo i uljepšajmo riječki bor zajedno”, pozivaju studenti! Sve prikupljene donacije ovogodišnje akcije idu Dječjoj bolnici Kantrida te Azilu za pse “Društv za zaštitu životinja Rijeka”, a prilikom donacije građani će moći sami odlučiti u koju svrhu žele donirati.

Uz volontere sa riječkog sveučilišta tu će biti i volonteri iz Azila za pse “Društva za zaštitu životinja Rijeka” koji će povesti i nekoliko četveronožnih prijatelja kako bi još više uljepšali ovu akciju i proželi je veseljem i pozitivnom energijom! Ukoliko ste još neodlučni oko udomljenja četveronožnog ljubimca, možda se neki od vas baš ove godine odluče uljepšati život jednome od njih!

Građane koji su aktivni na društvenim mrežama poput Facebook-a, Instagrama i slično poziva se da koristeći danas popularni hashtag(#) slikaju svoje kuglice te na taj način ovu adventsku priču podijele sa svojim prijateljima i svima ostalima.

Koristeći hashtag #kuglicedobrihželja u opisu svojih slika na društvenim mrežama imat ćemo priliku svi vidjeti vaše lijepe slike te uživati u zajedničkim trenucima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari