“PROPALITETI, OVO SE NE RADI!” Hajdukovci na Krku oskrnavili lijepo oslikanu autobusnu stanicu, Plavo bijeli otok ogorčen

Bezumni i krajnje nekulturan čin kosi se s pradavnim nepisanim navijačkim pravilima koja kažu da se navijački murali i grafiti drugih navijačkih skupina – ne diraju

Stoga je razumljivo ogorčenje udruge navijača Rijeke s kvarnerskih otoka, “Plavo bijeli otok”. Na svome Facebook profilu uputili su i poruku (zasad nepoznatim) počiniteljima ove nepotrebne šarade.

Poruku prenosimo u cijelosti:

“Stoko jedna nepismena i nekulturna, propaliteti osnovnoškolski, ako ste i kojim čudom došli do srednje škole ništa niste naučili ni o svojoj i o tuđoj povijesti. Baratate talijanskim nazivom našeg otoka, koristite ustašku simboliku i nekakvu izmišljenu godinu – katastrofa !

Isto tako ste dobri i u zemljopisu jer ovo nije Brač ili neki sličan otok već NAŠ, plavo bijeli otok KRK, usred Kvarnera i hrvatskog Primorja čiji je administrativni i najveći grad RIJEKA u kojem ste, nažalost i svi vi rođeni … A u njemu i jedan mali ali šampionski klub čije plavo bijele boje s ponosom i u pobjedi i u porazu nosimo!

Geo politika za vas je toliko stran pojam da izjednačavanje Rijeke, multikulturalnog lučkog grada koji je prigrlio sve ljude dobre volje i namjera s nekim istočnim meteopolama nema nikakvog smisla, osim u vašim bolesnim glavama …

A na kraju i o pravilima – tu valjda mislite na ono jedno jedino opće prihvaćeno navijačko pravilo da se tuđi murali i grafiti ne šaraju? E to pravilo bi vam se moglo obiti o glavu …”, piše Plavo bijeli otok.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari