PROVOKATIVNA BLAGDANSKA AKCIJA Mladi HNS-ovci u Rijeci dijelili promotivne sličice prve hrvatske predsjednice s njezinim najzvučnijim izjavama

Također, mladi HNS-a IPGLS-a i Mladi HNS-a Rijeke odlučili su u ovo blagdansko vrijeme razveseliti sugrađanke i sugrađane prigodnim paketićima blagdanske pšenice s hrvatskih polja

Uz pšenicu podijelili su i prigodne promotivne sličice prve hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Nažalost, radi relativno malo vremena za pripremu ove blagdanske akcije, nisu mogli pribaviti vlastoručne potpise predsjednice, stoga su sličice opremili nekima od njenih najzvučnijih izjava.

Među njima su tako:

“Bit će Hrvatska među najrazvijenijim i najprosperitetnijim zemljama Europske unije.”
“Po meni je Hrvat i onaj tko je pravoslavne vjeroispovijesti i tko je Srbin po nacionalnosti.”
“Neprijateljima Hrvatske, mrziteljima svoje reprezentacije i države (tzv. orjunašima) poručujem : odgovarat ćete i za ovo i za svastiku. ”
“Ustaški režim je zločinački, a ta država bila je najmanje nezavisna.”

slicica1

Također, svoju podršku Mladi daju i prvom gospodinu, gospodinu Jakovu Kitaroviću s prigodnom sličicom : “Jakove uz tebe smo !! #nedajseJakove”

slicica4

Cilj ove akcije je pokušati kroz prigodne sličice upoznati sugrađanke i sugrađane s važnosti same predsjedničke funkcije i ključnim doprinosom iste za napredak Hrvatske kako na unutarnjem tako i na vanjskopolitičkom planu.

S tim ciljem Mladi HNS-a pripremaju i bojanku/album za sličice po uzoru na “Životinjsko carstvo” pod nazivom “Imamoo Predsjednicuuu” u kojemu će pokušati prikazati politički put prve hrvatske predsjednice kroz skromne početke na grobničkoj koprivi, preko ministarstva pa do NATO pakta i na kraju samog imenovanja za predsjednicu kao krunu političke karijere. U albumu će biti popraćena i učestala seoba ureda, deložacija Titove biste, susreti na vrhu i slično.

slicica2

Izlazak albuma možete očekivati oko Božića, no postoje određene bojazni oko samog datuma s obzirom na to da još nisu završili pregovore s renomiranim hrvatskim proizvođačem čokoladica oko plasiranja čokoladice “ČoKolinda” uz koju dolaze same samoljepljive sličice.

Akciji su prisustvovali predsjednik Mladih HNS-a IPGLS-a Dajan Delić i predsjednik Mladih HNS-a Rijeke Marin Filčić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari