NA BADNJAK U PODNE Riječka inicijativa „Koga briga…“ na Korzu pjeva i prikuplja slatkiše za nezbrinutu djecu!

“I ja ću doći pjevati na Badnjak u podne na riječkom Korzu za nezbrinutu djecu!” najnoviji je Facebook izazov poznate riječke inicijative koja je već pokrenula nekoliko uspjelih humanitarnih akcija

Riječka Facebook inicijativa „Koga briga…“ nedavno je primijenila ime u “Koga Briga.. za nezbrinutu djecu”, istovremeno pokrenuvši novu humaniranu akciju popraćenu izazovom članovima na društvenoj mreži.

Naime, sljedeća akcija se zove “I ja ću doći pjevati na Badnjak u podne na riječkom Korzu za nezbrinutu djecu!”. Akcija je dogovorena za 24. prosinca na riječkom Korzu s početkom u 12 sati, a glavni slogan akcije je:

„NE skupljamo nikakvu novčanu pomoć!“

koga-briga-koncert

U akciji će se prikupljati slatkiši za dječicu i mlade, „da im makar malo zasladimo nadolazeće blagdane“, poručuju inicijator akcije.

Sudionici akcije otpjevat će na Korzu pet pjesama (a može i više), pa se organizatori nadaju da će mnogi sudionici Facebook inicijative ali i svi drugi simpatizeri doći, pridružiti se i zabaviti. A ako želite pomoći, donesite neku sitnicu, čokoladu, smoki, bombone, štapiće.. ma bilo što od slatkiša.

Organizatori akcije pokrenuli su i izazov članovima grupe na Facebooku: u komentarima objave treba napisati glazbenu želju i uputiti izazov-poziv drugim članovima da se uključe u ovaj događaj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari