Radnici 3. maja direktora nisu pustili u autobus za Zagreb: ‘Njemu se više ne može jamčiti sigurnost ‘

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Trećemajci direktora nisu pustili u autobus za Zagreb: ‘Nismo mu mogli jamčiti sigurnost’

“Njemu se više ne može jamčiti ni sigurnost od samog sebe, a kamoli od radnika”, tim je riječima glavni povjerenik sindikata metalaca u 3. maju Juraj Šoljić prokomentirao informaciju da se rano jutros kod autobusa (OVDJE) koji su kretali iz riječkog brodogradilišta za Markov trg pojavio i direktor Maksimilian Percan, sa željom da se ukrca.

Čovjek kojeg radnici “3. maja” smatraju prvim u lancu odgovornosti za stanje u koje su dovedeni očito nije shvatio da je onaj poziv koji su mu uputili prošli petak na skupu radnika bio samo iskaz radničke želje da u tom trenutku podijeli njihovu muku.

Rijeka – Trećeg dana strajka radnika brodogradilišta 3. maj održan je skup radnika ispred upravne zgrade. Radnicima se obratio predsjednik Uprave Maksimilijan Percan Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Kako doznaje Novi list, direktor Percan koji je potraživanja riječkog brodogradilišta “dotjerao” do 523 milijuna kuna na račun pozajmica, službenim se “audijem” ipak samoinicijativno uputio u Zagreb.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Vijesti.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari