RAZGOVOR UGODNI ILI „RAD NEDJELJOM“? (Ne)formalni „kralj Korza“ i riječki gradonačelnik upravo u žustrom razgovoru

Fotografije dvojca koji „drma“ Korzom odnosno „gradom koji teče“ poslao nam je čitatelj koji se pita je li ovo samo „razgovor ugodni“ uz kavu ili žustra rasprava o možebitnim poslovnim aranžmanima?

Riječki poduzetnik i zakupac poslovnih prostora Mirko Pavičić, (ne)formalni „kralj Korza“ i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel primijećeni su danas točno u podne na terasi jednog ugostiteljskog objekta na riječkom Korzu u ugodnom razgovoru kojeg će neki vjerojatno protumačiti i kao možebitni „rad nedjeljom“ dvojca kojeg neki optužuju za dugogodišnje „trgovanje ispod stola“ odnosno nezakonito pogodovanje nadležnih gradskih službi poduzetniku Pavičiću pri dobivanju gradskih poslovnih prostora na „prilagođenim“ natječajima. Ili pak za „munjevitu“ prenamjenu istih u Pavičićevu korist. Sve ove optužbe Pavičić godinama odlučno pobija, a da o nekakvom pogodovanju nema govora tvrde godinama i u nadležnim gradskim službama.

O čemu su zaista razgovarali znaju samo njih dvojica, no lijepo je kada ljudi nađu vremena da pored mnogobrojnih poslovnih obaveza napokon nedjeljom na miru popiju kavicu ili štogod drugo.

Konačno, nedjelja i jest dan odmora, zar ne?

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari