Riječanka ogorčena radovima u Osječkoj: “Zbog ovoga u opasnosti smo moje dijete i ja!”

“Radovi se već danima izvode na opasan način za nas pješake, reagira Riječanka

U Rijeci, u Osječkoj ulici koja je jedna od najprometnijih ulica u gradu, izvode se radovi na pločniku.

“HEP-ov podizvođač mijenja kabele no radovi se već danima izvode na opasan način za nas pješake ujedno kršeći sve žive zakone”, javila nam se jedna Riječanka (podaci poznati redakciji) ogorčena na način na koji se radi na cesti.

“Izvođač radova uopće nije osigurao pješački koridor pa ja s djetetom u kolicima moram stupati na kolnik, bez ikakve zaštite, gdje vozila prometuju često i brzinom od oko 70km/h”, ljuta je Riječanka koja opisuje i jednu pogibljenu situaciju:

“Jučer je pala starija gospođa. Dok je prelazila sa zauzetog pločnika na kolnik pala je na cestu i zamalo ju je “pokupio” kamion koji je morao naglo zakočiti. Radnici nisu ni priskočili pomoći starijoj gospođi da se podigne s ceste!”

Riječanka se žalila šefu gradilišta no – uzalud.

Već smo se jučer požalili radnicima i šefu gradilišta koji nije ništa poduzeo već nas je ignorirao i opsovao. Uopće nisu ni stavili znakove za upozorenje na radove!

Da stvar bude gora, ne samo da nisu su osigurali alternativni put ili upozorili pješake već se na obje strane kolnika izvode radovi na pločniku!

Ja kao majka djeteta u kolicima moram ga podizati i spuštati na opasnu cestu, izbjegavati bager, brza vozila i tako očito još tjednima!?

Netko će reagirati tek kada netko pogine?

Gdje je ovdje inspekcija, nadzor gradilišta, bilo što?“, zaključuje ogorčena Riječanka.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views