RIJEKA: Poziv na prvu radionicu za djecu i roditelje posvećenu dizajniranju online Brickzinea

Na radionici će se moći saznati kako se planira izgled i sadržaj medijske web stranice, o čemu je važno razmišljati kada se radi ovakvu stranicu, što nas zapravo zanima kada surfamo internetom i još puno toga… U suradnji s profesionalnom web dizajnericom Anom Labudović analizirat će se sadašnji izgled i sadržaji stranice te osmišljavati novi. Ovo je jedinstvena prilika sudjelovanja u procesu izrade jednog novog medija i prilika za učenjem o web dizajniranju.

Prijave su obavezne, a otvorene su do popunjavanja radionice. Prijave se obavljaju slanjem imena i prezimena roditelja, imena djeteta/djece i godišta na mail brickzine@rijeka2020.euili za pultom Dječjeg odjela Stribor Gradske knjižnice Rijeka (Trg 128. brigade Hrvatske vojske 6).

Brickzine je online magazin za djecu, koji se realizira u sklopu programskog pravca Dječja kuća projekta Rijeka 2020 – Europske prijestolnice kulture. Dosad je doživio i svoja dva tiskana izdanja, a u njegovom stvaranju sudjeluju i djeca i odrasli. Brickzine je pogled u svijet. Zdravi svijet.

Brickzine trenutno živi na adresi https://rijeka2020.eu/projekti/brickzine/, a vašim ćemo mu doprinosom stvoriti novi digitalni dom.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views