POMOĆ U NEVOLJI

FOTO Riječanka “zapela” vozilom u poplavljenom pothodniku, auto joj “izgurali” sugrađani velikog srca

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Danas rano poslijepodne Rijeku je zadesilo kišno i grmljavinsko nevrijeme koje je izazvalo dosta poteškoća u prometu na gradskim cestama

O udaru groma na Zametu i prijetećim šahtama na kolniku pisali smo OVDJE, a jedna od Riječanki koja se zbog nevremena našla u nevolji je i mlada vozačica koja je Renaultom “zapela” u pothodniku/tunelu tijekom vožnje od Bulevarda prema Kontu.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Motor Renaulta “izdahnuo” je u velikoj lokvi oborinske vode koja se uslijed kišnog nevremena stvorila u pothodniku/tunelu, i vozačica je mogla samo nemoćno promatrati kako se njezina nevolja pretvara u još veću zbog vozila koje je blokiralo jednu kolničku traku te se stvorila gužva u prometu tim dijelom središta grada.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

No vrlo brzo stigla je pomoć! Prolaznici i vozači zasukali su rukave odnosno nogavice i prionuli guranju automobila sve do proširanje izvan pothodnika gdje se vozilo moglo skloniti a da ne ometa previše odvijanje prometa.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Vozačici preostaje uz pomoć stručnjaka ustanoviti štetu na vozilu, a zatim i izvidjeti ima li zbog kvara motora ovdje i elemenata za polaganje zahtjeva za nadoknadu štete zbog neadekvatnog održavanja prometnice.

U svakom slučaju, treba i javno zahvaliti svima koji su joj pomogli u ovom zaista nezgodnom trenutku koji se zapravo može dogoditi – svima.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari