Riječka agencija Central nekretnine svečano otvorila novi poslovni prostor

Central nekretnine posluju na adresi Ciottina 8c

„Kupoprodaja i najam nekretnina trebali bi biti jednostavni, elegantni i sigurni, zato smo otvorili svoja vrata za Vas“, poslovni je moto agencije Central nekretnine koja posluje s adrese Ciottina 8c.

I upravo se u Ciottinoj večeras okupio impresivan broj poslovnih partnera, prijatelja, sretnih kupaca i uzvanika na svečanom otvaranju novog poslovnog prostora Central nekretnina.

Agencija u suvlasništvu našeg proslavljenog biciklista Roberta Kišerlovskog nastoji poslovati na prepoznatljiv način, posvećen posvemašnjem profesionalizmu u svakom aspektu poslovanja – od angažmana profesionalnih fotografa i naprednih tehnika (dron!) za fotografiranje nekretnina koje se nude zainteresiranima do posvećivanja posebne pažnje obuci osoblja odnosno agenata koji se ističu, kako kažu u agenciji, kompetencijama i obrazovanjem koje daleko nadmašuje standarde koji se uobičajeno očekuju od agenata za nekretnine.

Iz agencije Central nekretnine ističu kako su se za nov poslovni prostor odlučili kako bi svojim klijentima pružili još ugodnije uvjete i svrsishodnije okruženja za razmatranje važnih životnih odluka koje su ored njima.

„Klijenti i njihovo zadovoljstvo uvijek su nam u prvom planu i nadamo se da se u našem novom prostoru osjećati kao kod svoje kuće – sadašnje ili buduće“, ističu u agenciji Central nekretnine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari