DIVNA GESTA

Riječka policija povodom Dana žena darivala cvijeće

Svim ženama Primorsko – goranske županije čestitamo Dan žena!

Policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske su, kao i prethodnih godina, danas 8. ožujka na prigodan način obilježili su Međunarodni dan žena.

Uz redovne poslove, policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka prigodno su čestitali Dan žena darujući cvijeće. Na ovaj način, na Šetalištu Andrije Kačića Miošića ugodno su iznenadili prolaznice- pješakinje, ali i vozačice i putnice čija su vozila zaustavili dok su se kretale obližnjom prometnicom. Ovakvo „postupanje“ policije ugodno je iznenadilo i razveselilo žene koje su zahvalile policijskim službenicima na lijepoj gesti.

VIDEO DANA:

Međunarodni Dan žena, 8. ožujka, dan je kada se slave ekonomska, politička i društvena dostignuća pripadnica ženskog spola. Prvi Dan žena je obilježen 28. veljače 1909. godine u Sjedinjenim Američkim Državama, a od  1975. godine se obilježava kao Međunarodni dan žena.

Svim ženama Primorsko – goranske županije čestitamo Dan žena!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari