SPOMEN OBILJEŽJA

Riječki policajci na Dušni dan odali počast svojim preminulim kolegama

Foto: PU Primorsko-goranska

Na Dušni dan u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj u Rijeci odana počast poginulim policijskim službenicima, kao i ostalim hrvatskim braniteljima

U okviru obilježavanja blagdana Svih svetih danas je na Dušni dan u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj u Rijeci odana počast poginulim policijskim službenicima, kao i ostalim hrvatskim braniteljima.

Polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća kod Spomen obilježja ispred zgrade policijske uprave, načelnik Tomislav Dizdar sa suradnicima prisjetio se kolega policajaca koji su svoje živote položili u obrani Domovine. Odavanju počasti pridružili su se i predstavnici Udruga roditelja i udovica poginulih branitelja iz Domovinskog rata te ostali djelatnici Policijske uprave i građani.

Tom prigodom služena je i sveta misa zadušnica u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije koju je predvodio policijski kapelan Pavao Mokri za sve poginule, nestale i preminule policajce, hrvatske vojnike i redarstvenike. U propovjedi je velečasni Pavao Mokri naglasio da su naši pokojni nam veliki uzor u vjeri u vječnost, u ljubavi te pouzdanju u Gospodina koji je put, istina i život.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari