PODIJELILI SU PREKO 100 LETAKA

Riječki policajci obilazili plaže i informirali građane kako bi spriječili sve češće krađe

Zainteresirani građani mogli su dobiti više informacija i savjeta o samozaštiti i prevenciji kaznenih djela poput krađa na plažama te provala u automobile i stanove

Proteklog  tjedna policijski službenici Odjela prevencije Policijske uprave primorsko-goranske obilazili su područje Preluka, Bivia, Costabelle,  te plaža u neposrednoj blizini stadiona i bazena na Kantridi u Rijeci, gdje su u neposrednom kontaktu savjetovali građane i turiste, kazali su iz Policijske uprave primorsko-goranske županije.

Tako su zainteresirani građani mogli dobiti više informacija i savjeta o samozaštiti i prevenciji kaznenih djela poput krađa na plažama te provala u automobile i stanove. Uz to su izravno od policijskih službenika Darija Tonkovića i Tonija Stanića mogli dobiti i ostale savjete i opće informacije vezane za promet, javni red i mir, upravne poslove i druge informacije iz nadležnosti policije.

VIDEO DANA:

Uz savjete i preporuke, posjetiteljima Trsatske gradine podijeljeno je preko 100  informativno-edukativnih letaka i brošura u kojima je sadržano niz praktičnih savjeta i uputa građanima kako ne bi postali žrtvama različitih oblika kaznenih djela.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari