Riječki policajci povodom Dana žena cvijećem darivali žene na njihovim radnim mjestima

Foto: PU primorsko-goranska

Jučer, u nedjelju 8. ožujka povodom Dana žena policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske na svojim postajnim područjima posjetili su žene na njihovim radnim mjestima te im u znak pažnje poklonili cvijeće

Tako su policijski službenici u Rijeci, Rabu, Vrbovskom i Opatiji darivali žene zaposlene u trgovinama, na tržnicama, na hitnom traktu KBC-a Rijeka, na autobusnom kolodvoru, ugostiteljskom objektu, poslovnici lutrije, pekarnici …

Osim toga, prilikom osiguranja sinoćnje nogometne utakmice na Rujevici u Rijeci čestitali su Dan žena i poklonili cvijeće voditeljici protokola HNK „Rijeka“, a u Rabu su čestitke uputili vozačicama prilikom zaustavljanja te im uručili cvijeće.

U obilježavanju Dana žena u Opatiji policijskim službenicima pridružili su se i načelnik Policijske postaje Opatija Tomislav Milković i gradonačelnik Grada Opatije Ivo Dujmić sa zamjenicima Verom Aničić i Emilom Priskić.  Policijski službenici simbolično su cvijećem darivali žene na opatijskoj tržnici, na Hitnoj medicinskoj pomoći te u opatijskoj Thalassotherapi, gdje ih je dočekao i pridružio im se i ravnatelj Viktor Peršić.

Nisu policijski službenici zaboravili ni na svoje kolegice koje su jučer radile u operativnom dežurstvu i na osiguranju utakmice te su im također uz čestitke poklonili cvijeće.

Nakon početnog iznenađenja koje su im policijski službenici priredili dolaskom na njihova radna mjesta, žene su radosno prihvatile čestitke i cvijeće te srdačno porazgovarale s policijskim službenicima.

Ovim simboličnim gestama – čestitkama i darivanjem cvijeća policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske prigodno su obilježili Dan žena te obradovali žene na njihovim radnim mjestima, pokazujući  i na ovaj način da na njih mogu računati te im se s povjerenjem obratiti u svakom trenutku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari