Riječki Prirodoslovni muzej zabavljao mlade i dijelio vrijedne nagrade!

Natjecalo se i u Muzejskom kvizu te Crash Team Racingu odnosno turniru na playstationu. Ekipe su uz dobru zabavu dobile i vrijedne nagrade!

Prirodoslovni muzej Rijeka u suradnji s Klubom mladih Rijeka organizirao je zanimljivo poslijepodnevno i večernje događanje naziva #odiupmr, programski usmjereno na mladu populaciju kako bi im kroz njima bliske sadržaje približili prirodnu i kulturnu baštinu i zainteresirali ih za posjet muzejima, koji kako se pokazalo, mogu biti itekako zanimljiva mjesta za izlazak.

Program su vodile Ivanka Mazurkijević kao jedna od protagonistica u promotivnom filmu muzeja i Klara Bukovac, voditeljica marketinga.

Programi su se održavali na nekoliko pozicija u muzeju, dok je centralno događanje bilo u Botaničkom vrtu gdje se okupio velik broj sudionika i posjetitelja.

Sve je započelo u 17 sati društvenim igrama – Riziku, Monopolyju, Twisteru, Aliasu, Čovječe, ne ljuti se i drugim igrama u kojima su se posjetitelji natjecali sve do kasnih večernjih sati.

Osim društvenih igara, natjecalo se i u Muzejskom kvizu te Crash Team Racing odnosno turniru na playstationu, a ekipe su uz dobru zabavu, dobile i vrijedne nagrade, kao što su večera za cijelu ekipu, Escape room, kuglanje, joystick za Playstation 4, semestar stranog jezika po izboru u Klubu mladih te bon u vrijednosti 300 kuna u Sancta Domenici. Sponzor čitavog događanja je Ina, d.d. koja je prepoznala vrijednost ove inicijative.

Nakon što su izabrane najbolje ekipe, uslijedila je prezentacija videospotova (koji su dostupni na YouTube kanalu muzeja) te hologramski prikaz špiljskog medvjeda koji ujedno postaje i dijelom stalnog postava muzeja.

Za dobru zabavu pobrinuli su se Ri Teatar, koji je svoje skečeve prilagodio tematici prirodoslovlja, te DJ Diablo, poznat po disco i rockabilly ritmovima, čime je nastavljeno druženje i zabava u muzeju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari