RIJEKA: Najjljepša kulisa za snimanje emisije CoolTurist!

Rijeka ponovno nudi najljepšu kulisu za potrebe snimanja, samu sebe, a Riječani, manifestacije i projekti kao sporedni glumci pružaju niz informacija i mogućnosti gledateljima za istraživanje

Još danas i i sutra u Rijeci se snima turističko-putopisna emisija Nove TV CoolTurist koja kroz priče o turističkim proizvodima i osobama predstavlja turističku ponudu grada. Emisija CoolTurist emitira se na Novoj TV i Doma TV te predstavlja destinacije kroz interesantne priče i zanimljivosti i nudi jedan drukčiji pogled na grad s motivima za proučavanje i dolaske.

Ovih dana Rijeka nudi pregršt programa koji se zbivaju u cijelom gradu, no svakako je trenutni najljepši motiv onaj sportski za što su se pobrinuli organizatori Fiumanke i Rijeka Traila.

Snimanje nove dvije emisije CoolTurista posvećene su Rijeci što se realizira od strane Turističke zajednice grada Rijeke i Grada Rijeke uz produkcijsku kuću Headline product za program nacionalne televizije Nova TV.

Rijeka se predstavlja svojim posebnostima i pričama kao npr. Rijeka Outdoor projekt s Rijeka Trail utrkom koja se održala upravo danas, Astronomski centar Rijeka kao jedan jedinstveni turistički proizvod u regiji, posebni i jedinstveni Muzej informatike i Muzej djetinjstva Peek&Poke, Riječke plaže, Trsatski kaštel i Svetište Majke Božje Trsatske, Rijeka kao urbana turistička destinacija i sve to pod kapom Rijeke kao buduće Europske prijestolnice kulture sa svojim partnerima i projektima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari