(FOTO & VIDEO) Što nam donosi nova, 11. sezona sezona serije ‘Teorija velikog praska’?

Upozorenje: Tekst sadrži neke ključne činjenice i videoisječke iz 11. sezone. Ako ne želite unaprijed otkriti bitne stvari, nemojte čitati ovaj članak.

U posljednjoj epizodi 10. sezone Sheldon je ostavio bez riječi Amy, koja će, naravno, prihvatiti njegovu prosidbu.

Kasnije će se jadni neshvaćeni genijalac uz pomoć Stephena Hawkinga suočiti s činjenicom da neće uvijek biti u središtu pozornosti kad stupi u brak.

Dok Bernadette i Howard očekuje nimalo ugodno iznenađenje, počet će nagovarati Leonarda i Penny da i oni budu roditelji.

No, privatni život neće najviše uzdrmati Leonarda: zbog brzoplete izjave na radiju, njegova cijela karijera i budućnost na sveučilištu ozbiljno su ugroženi.

Za razliku od ostalih, dobre stvari dogodit će se Raju, kojem će napokon oko glave poletjeti leptirići jer će se zaljubiti u Bernadettinu kolegicu Ruchi.

A kroz kakve će još peripetije prije samog Sheldonovog vjenčanja i planiranja istog morati proći, gledajte od ponedjeljka do petka u 21:35 na RTL2.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari