Rijeka u vrijeme korona-krize: Evo što smo danas zabilježili objektivom fotoaparata!

Foto: Riportal.hr

Središte grada je prilično opustjelo, posebno poslijepodne kada se počela primjenjivati Odluka o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima

U Primorsko-goranskoj županiji potvrđeno je još šest osoba zaraženih korona virusom od koji je jedna osoba koja ima prebivalište izvan Primorsko-goranske županije, ali je ovdje uzet bris. U tijeku je obrada tih pacijenata kao i utvrđivanje njihovih kontakata, priopćio je Stožer civilne zaštite PGŽ.

Središte grada je tijekom dana prilično opustjelo, posebno poslijepodne kada se počela primjenjivati donosi Odluka o mjeri strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima.

Foto: Riportal.hr

Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel donio je odluku temeljem koje se za trajanja zabrane odvijanja javnog gradskog prijevoza, na svim parkiralištima Rijeka plusa neće vršiti naplata.

Od danas, brisevi pacijenata koji su zaprimljeni u KBC-u Rijeka zbog sumnje od zaraze korona virusom moći će se obrađivati u laboratoriju Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije.

Što smo danas sve zabilježili našim fotoaparatom, pogledajte u fotogaleriji!

Foto: Riportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari