RUPA/JELŠANE Hrvatski i slovenski policajci družili se uoči blagdana s  predstavnicima pograničnih općina

Foto: PU Primorsko-goranska

Predstavnici jedinica lokalne uprave i samouprave zahvalili su policiji na suradnji i profesionalnom postupanju kojim se ostvaruje dobra sigurnost stanovništva s obje strane granice

U ozračju međusobnog povjerenja i suradnje danas je između graničnih prijelaza  Rupa i Jelšane održan tradicionalni božićno-novogodišnji susret predstavnika hrvatske i slovenske policije s predstavnicima općina s obje strane granice.

Susretu s policijom nazočili su Željka Šarčević Grgić načelnica Općine Klana, načelnik  Općine Matulji Mario Ćiković sa zamjenicima Eni Šebalj i Brunom Frlan te župan Općine Ilirska Bistrica Emil Rojc sa suradnicima. Predstavnici jedinica lokalne uprave i samouprave zahvalili su policiji na suradnji i profesionalnom postupanju kojim se ostvaruje dobra sigurnost stanovništva s obje strane granice.

Dobru suradnju potvrdili su i predstavnici Policijske uprave primorsko-goranske, načelnik  Postaje granične policije Rupa Neven Abramović i voditelj u Sektoru granične policije Ivica Žunić te sa slovenske strane, predstavnik PU Koper Marko Kapelj, komandiri PP Ilirska Bistrica Karol Iskra, PMP Jelšane Aleksander Moran  i PMP Starod Gorazd Žnidarič  sa suradnicima.

Zahvalivši se predstavnicima jedinica lokalne uprave i samouprave na posjetu i prigodnim poklonima, izrazili su uvjerenje u nastavak dobre međusobne suradnje i povjerenja na dobrobit stanovnika pograničnih općina s hrvatske i slovenske strane, kao i brojnih građana koji prometuju preko graničnih prijelaza Rupa i Jelšane.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari