Stigla nova “runda” pomoći “trećemajcima”: podijeljeni mesni proizvodi, PIK-ova pašta, mlijeko…

Foto: M.L.

Danas rano poslijepodne kod zapadnog ulaza u 3. maj dopremljena je i podijeljena nova “runda” pomoći “trećemajcima” koji su već mjesecima bez plaće i stoga u izuzetno teškom materijalnom položaju

Podijeljeni su mesni proizvodi, PIK-ova pašta, mlijeko i druge osnovne prehrambene namirnice, a organizatorica još jedne u nizu humanitarnih akcija prikupljanja pomoći za radnike 3. maja, Jasna Vrhovac, putem objave na svom Facebook profilu zahvalila se svim donatorima.

Foto: Facebook

Njezinu objavu prenosimo u cijelosti:

“Hvala mesaru Buci, hvala Sandri i 1. Riječkoj gimnaziji, hvala Filozofskom fakultetu i Marku, hvala djelatnicima Jadranskog pomorskog servisa i svima ostalima, da ne nabrajam. Donacije i sutra stižu. Hvala suorganizatorici mojoj Iva Mala Plava i Jasna Magy Mihoković na velikoj pomoći i animiranju donatora. Humanitarna akcija za 3. maj se nastavlja. Rijeko, divna li si.”, napisala je Jasna Vrhovac.

Foto. Facebook
Foto: M. L.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari