STIGLE NAM STOTINE VAŠIH FOTOGRAFIJA! Riječani ne smatraju da je tretman ljubimaca kao članova obitelji opasnost za obitelj, natalitet i tradicionalne vrijednosti

Foto: A. Pezić

Na portalu Željke Markić osvanula je bizarna kolumna kojom se osuđuju ljudi koji svoje kućne ljubimce „puštaju u svoje krevete“ i uopće ih tretiraju kao članove obitelji. Kao odgovor, pokrenut je novi trend i Hrvati na društvenim mrežama masovno dijele fotografije pasa u spavaćim sobama

I čitatelji našega portala su odgovorili na urbebesan način – na naš poziv, poslali ste nam na stotine i stotine fotografija vaših kućnih ljubimaca koji uživaju u suživotu s vama na vašim krevetima, kaučevima, sofama, naslonjačima…

Najbolji je to odgovor nekima koji na doista bizaran način miješaju „kruške i jabuke“ jer u borbi za bolji natalitet „križarski“ ratuju i protiv istospolnih parova i protiv važećeg zakonodavstvog okvira koji se bavi problemima aborstusa a sad im smetaju i – kućni ljubimci. Umjesto lošeg stanja u društvu, promašenih politika, iseljavanja… krivi su im – psi i mačke?!?

Podsjetimo, na portalu Željke Markić jučer je objavljena kolumna po nazivom
“Osim istospolnih zajednica, muškarac, žena i pas u krevetu, slike su koje sve češće gledamo na našim televizorima” u kojoj autorica osuđuje vlasnike kućnih ljubimaca koji svoje pse puštaju da spavaju u krevetima“ (OVDJE).

“Osim istospolnih zajednica, muškarac, žena i pas u krevetu, slike su koje sve češće gledamo na našim televizorima. Jesu li ovo slike moderne obitelji? Jesu li ovo slike naše budućnosti?”, napisala je Todorić, dodajući: “Popularne floskule današnjice naučile su nas zaboravljati važno, da obitelj čine ljudi, ne životinje”.

Autorica je također uspjela povezati puštanje kućnih ljubimaca u kuće s povećanjem stope abortusa i smanjenjem nataliteta.

A vlasnici kućnih ljubimaca odlučili su joj odgovoriti te fotografije sa svojim ljubimcima u spavaćim sobama objavili na društvenim mrežama uz hashtag #psiukrevetu i #mojkrevetmojzivot.

Foto: Čitatelji portala Riječanin (ispričavamo se dragi čitatelji što nismo mogli uvrstiti u objavu sve fotografije, jednostavno nema toliko mjesta a fotke smo izabrali nasumično!)

J. Filipović
A. Vuković
I. Bašić
M. Simonetti
H. Horvat
S. Vratarić
D. Maroševac
N. Vitas
E. Milloshevich
V. Tombeg
I. Spelić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari