(FOTO Stotine Riječana predvođenih Armadom okuplja se “na škalama” i kreće u skup podrške Matku Škalameri

Foto: Riječanin

Iako je Matko Škalamera danas pušten iz istražnog zatvora na slobodu, članovi Armade, kao što su i najavili, upravo formiraju skup podrške riječkom spasiocu optuženom za prijetnje i nanošenje lakših tjelesnih ozljeda srpskom povratniku Dobrivoju Arsiću

Matko Škalamera, riječki GSS-ovac koji je zbog navodnog napada na srpskog povratnika Dobrivoja Arsića završio u 30-dnevnom pritvoru, danas u 14:20 sati izašao je na slobodu.

Ispitani su svi svjedoci pa je sud odlučio da više nema razloga za zadržavanje Škalamere u istražnom zatvoru. Dočekala ga je sestra, a za izjave nije bio raspoložen. Medije je zamolio za razumijevanje te se zahvalio svojim odvjetnicima.

(FOTO) Matko Škalamera pušten iz istražnog zatvora!

Podsjetimo, na društvenim mrežama i u komentarima na novinske tekstove, od objave informacije da je osumnjičeni Matko Škalamera, u velikoj većini mu je iskazana podrška, uz nevjericu da je on mogao počiniti djelo koje mu se stavlja na teret.

Nakon što su se u javnosti pojavile nove informacije o spornom događaju, riječko državno odvjetništvo kontaktiralo je odvjetnički ured koji zastupa Škalameru i zatražilo da odmah osiguraju dolazak svojih pet svjedoka na Sud.

(FOTO, VIDEO) OVO JE RIJEKA! Grandiozan i dostojanstven skup podrške Matku Škalameri okupio tisuće Riječana predvođenih Armadom

Sedam svjedoka, pet obrane te Dobrivoje Arsić i njegova supruga, ispitani su jučer i danas te su se time stekli uvjeti da Matko Škalamera bude pušten na slobodu.

(FOTO, VIDEO) Veličanstven skup podrške za Škalameru! ‘Danas je to on, sutra netko drugi. Ne može se neopravdano ići u zatvor’

Povezani VIDEO: