PREGRŠT OSMJEHA

Sveti Nikola u Općini Jelenje podijelio darove najmlađim mještanima

Uz radosne božićne note koje su odzvanjale Trgom mlikarice, Općina Jelenje je za naše malene priredila zabavnu podjelu darova

Sva čula su uživala, a čarolija Božića virila je iz svakog kutka. Igra svjetla u ritmu božićnih pjesama, miris svježe friganih fritula, čokolade i klinčića, naprosto su mamili da sjedneš u foto kutak Svetog Nikole i tamo ostaneš… makar do kraja večeri.

“Iako nije bio prisutan, Sv. Nikola se je pobrinuo da svako dijete dobije dar i mirisne fritule. A kako je samo bio domišljat! Obično je dar upakiran u omot sa mašnom, a naša djeca dobila su slastice u omotu s mašnom upakirane u dar! I to je moguće – ako je dar ruksak!”, izvijestili su iz Općine Jelenje.

Sigurni smo da će dobro poslužiti, bilo za vrtić, sport, školski izlet ili obiteljsko putovanje. Sveti Nikola pobrinuo se da i mali i veliki svojim kućama odu s osmjehom na licu. A osmjeh je predivan dar, koji prepuručujemo poklanjati u neograničenim količinama!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari