Tko će ovo preživjet`! Ludi karnevalski vikend u Ex port Delti uz Koktelse, Grooverse, Vigor i Vesnu Pisarović

Foto: Koktelsi

I ovogodišnja serija karnevalskih zabava u Ex port Delti u potpunosti je opravdala reputaciju mjesta za najluđu karnevalsku zabavu u gradu!

Redom su nas vikendima oduševljavali Jole, Prljavo kazalište i Carnival DJ Session, a sada je došao i finalni vikend koji od petka do nedjelje nudi pregršt dobre glazbe i zabave.

(FOTO, VIDEO) EX port Delta “pucala po šavovima”: Jole oduševio riječke poklonike!

Tko dočeka ponedjeljak ujutro, sam sebi može dodijeliti priznanje…

U petak 21. veljače u Ex port Delti ulaz je besplatan za sve posjetitelje, a zabavljat će vas uz Grooversi i Koktelsi. Odlična prilika za zagrijavanje za subotu i nedjelju kada nas čeka velika Međunarodna karnevalska povorka!

U subotu 22. veljače Karnevalska zabava zagrijat će noć uz grupu Vigor i Vesnu Pisarović. Ulaznice su u pretprodaji na Karnevalskoj kućici na Korzu i u Dallas Music shopu po cijeni od 40 kn, a na dan zabave njihova cijena će biti 60 kn te će se moći kupiti i na ulazu u Ex port Deltu.

Vesna Pisarović.Photo: Marko Prpic/PIXSELL

U nedjelju nakon spektakularne Međunarodne karnevalske povorke one najizdržljivije i najraspoloženije, a po iskustvu znamo da će takvih biti podosta, čeka završna Karnevalska zabava uz Grooverse i Eureku bend.

Bit će to sjajan završetak još jednog niza sjajnih karnevalskih zabava u Ex port Delti!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari