U Centru Gervais održan svečani blagdanski prijem Grada Opatije

Prijem u Centru Gervais okupio mnogobrojne ugledne goste iz javnog života

Svečani božićno-novogodišnji prijem Grada Opatije održan je danas u Centru Gervais. Na prijemu su nazočili mnogobroji ugledni gosti iz javnog života Grada Opatije i s područja Primorsko-goranske županije.

“Zahvaljujem svima Vama koji svojim radom i djelovanjem pridonose razvoju Grada Opatije”, istaknuo je predsjednik Gradskog vijeća dr.sc. Robert Kurelić te svima poželio sve najbolje za blagdanske dane koji su pred nama.

“U ovo najljepše doba godina želim Vam obilje mira, ljubavi i blagostanja, u nadi da ćete blagdane provesti u toploj atmosferi i okruženi dragim ljudima, ali i poslovnog uspjeha u novim izazovima, te ostvarenje planiranih projekata”, rekao je gradonačelnik Ivo Dujmić.

“U ovoj godini koja je na izmaku bilo je mnogo projekata, ali osobno sam najviše ponosan na novi dječji vrtić te možemo reći da imamo vrtić s najljepšim pogledom na Kvarner”, istaknuo je gradonačelnik u svome govoru.

U prigodnom glazbenom programu nastupila je Martina Majerle, uz klavirsku pratnju Aleksandra Valenčića.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari