U Kastvu danas prikupljeno 700 kilograma hrane za napuštene pse i mačke!

Fantastičan dan u Kastvu! U 8. akciji prikupljanja pomoći napuštenim psima – a po prvi puta i mačkam – prikupljeno je 700 kilograma hrane, mnoštvo dekica, jastučića, vodilica i igrački za ljubimce.

Ispred trgovačkog centra SPAR u Kastvu (Šporova jama) pored hrane i drugih potrepština za životinje prikupljeno je i 1050 kuna. Sve to dokaz je velikoga srca dobrih ljudi i velike ljubavi prema životinjama.

Hrana i potrepštine za pse prikupljala se za Azil za napuštene pse kojeg vodi Društvo za zaštitu životinja Rijeka, a potrepštine za mačke proslijedit će se Udruzi Mijau Rijeka.

Organizatori, Narodna stranka-reformisti Kastav zahvaljuju putem društvenih mreža svim sudionicima akcije: “Neizmjerno hvala svima koji su doprinijeli uspjehu ove akcije a svima onima koji nisu mogli sudjelovati dajemo priliku da to isprave na sljedećoj akciji u proljeće”.

POVEZANI VIDEO:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari