U Kukuljanovu počela izgradnja logističkog centra Hrvatske pošte vrijednog 60 milijuna kuna

Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

Objekt će biti ukupne površine 5000 četvornih metara, a u njemu će raditi oko 350 ljudi

Temeljni kamen za izgradnju novog logističkog centra Hrvatske pošte u koji se ulaže 60 milijuna kuna, položen je danas u Kukuljanovu na području grada Bakra.

Novi poslovni objekt Hrvatske pošte financira se poslovnim kreditom, a nalazit će se na parceli od 10 tisuća četvornih metara.

Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

Objekt će biti ukupne površine 5000 četvornih metara, a u njemu će raditi oko 350 ljudi. Izvođač radova je Kamgrad, a rok za završetak radova je 18 mjeseci.

Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

U Kukuljanovu će se obavljati aktivnosti distribucije, paketska dostava, dio poslova poštara, kompletna administracija i drugi poslovi.

Svečanosti je nazočio ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković koji je rekao da Hrvatska pošta nastavlja s razvojem i gradnjom novih objekata te je jedna od najuspješnih tvrtki u državom resoru, sa 600 milijuna kuna prometa, prenijela je njegove riječi Hina.

Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

Predsjednik Uprave Hrvatske pošte Ivan Čulo rekao je da će ulaganje u Kukuljanovu uvelike pomoći da se poslovi obavljaju kvalitetnije.

“Iz Rijeke ćemo se s pet lokacija preseliti u Kukuljanovo što znači da ćemo biti logistički puno produktivniji”, kazao je i naveo da će poslovne prostore u Rijeci staviti ili u gospodarsku namjenu ili će ih prodati, a da se postojeći poštanski uredi u Rijeci neće zatvarati.

Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

Gradonačelnik Bakra Tomislav Klarić rekao je da se u Industrijskoj zoni u Kukuljanovu gradi još 14 poslovnih hala te da se broj zaposlenih u cijeloj zoni približava cilju – više od tisuću.

Photo:Goran Kovacic/PIXSELL
Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari