U OSJEČKOJ ULICI

U Rijeci otvoren novi autocentar tvrtke Jolly Autoline; Pogledajte kako izgleda!

Na Škurinjama, u Osječkoj ulici, otvoren je prodajno-servisni centar tvrtke Jolly Autoline Mercedes Benz.

Radi se o četvrtom ovlaštenom prodajno-servisnom centru Mercedes Benza koji je tvrtka Jolly Autoline otvorila u Hrvatskoj, a vrpcu novog centra prerezao je dosadašnji zamjenik gradonačelnika i budući gradonačelnik Rijeke Marko Filipović uz vlasnika tvrtke Jolly Autoline Josipa Stojanovića Jollyja te dosadašnjeg gradonačelnika Rijeke Vojka Obersnela.

Vlasnik tvrtke Josip Stojanović izrazio je zadovoljstvo što je tvrtka nakon Splita, Zadra i Zagreba otvorila prodajno-servisni centar i u Rijeci. Zahvalio se svima koji su sudjelovali u nimalo lakom projektu otvaranja riječke podružnice, pritom se zahvalivši Gradu Rijeci i posebno istaknuvši kako tvrtka nikad nije imala tako dobru podršku neke gradske uprave.

Izrazivši dobrodošlicu u Rijeci, dosadašnji zamjenik gradonačelnika i budući gradonačelnik Rijeke Marko Filipović istaknuo je kako je Jolly Autoline uspio kompleksu na Škurinjama, koji je dugo vremena bio zapušten, dati novi život.

„Drago mi je da je Rijeka od jedne respektabilne tvrtke prepoznata kao dobro mjesto za širenje poslovne mreže. Vjerujem da će puno Riječana i Riječanki, ali i ljudi koji gravitiraju Rijeci ovdje kupiti ili servisirati svoja vozila“, kazao je Filipović, zaželjevši puno poslovnog uspjeha svima koji su sudjelovali u organizaciji ovog projekta.

Dodao je kako za sigurnost prometa nisu važna samo vozila, već su potrebne i ceste.

„Na području grada Rijeke u tijeku je jako puno investicija u cestogradnji. Nalazimo u neposrednoj blizini gradilišta buduće ceste D403, koja će spojiti čvor Škurinje i buduću Zagrebačku obalu, ali produžetkom te ceste dobit ćemo i novi ulaz u sam centar grada na Žabici“, poručio je zamjenik gradonačelnika i budući gradonačelnik Rijeke Marko Filipović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari