U Rijeku u nedjelju stižu unikatni super automobil!

Foto: Varaždinski.hr

Cars & Coffee je vodeći brand za organizaciju automobilističkih događaja koji povezuje vlasnike i kolekcionare suvremenih super automobila i prestižnih oldtimera

U nedjelju, 6. listopada 2019. godine, u razdoblju od 16.30 do 18.30 sati, na Trgu 128. brigade HV i Korzu u Rijeci, održat će se 2. izdanje ekskluzivnog međunarodnog automobilističkog događaja CARS & COFFEE Croatia 2019.

Drugo izdanje Cars & Coffee Croatia manifestacije gradi na uspjehu prvog događaja u Hrvatskoj koji je u listopadu održan u Varaždinu. Tada se na glavnom gradskom trgu uz desetke luksuznih super automobila ̶ od Porschea, Ferrarija, Maseratija do jedinstvenih primjeraka BMWa i Audia ̶ okupilo i više od 5.000 radoznalih posjetitelja.

Ove godine otvoreni dio događanja odvijat će se u srcu Rijeke – na Trgu 128. brigade HV-a i Korzu, gdje će u nedjelju, 6. listopada 2019. od 16:30 do 18:30 sati za javnost biti izloženi deseci unikatnih super automobila koji sudjeluju na ovogodišnjoj manifestaciji.

Cars & Coffee je vodeći brand za organizaciju automobilističkih događaja koji povezuje vlasnike i kolekcionare suvremenih super automobila i prestižnih oldtimera.

Radi se o jedinstvenom događaju čiji počeci datiraju do 2006. godine, kada se iz SAD-a proširio kao globalni fenomen. Los Angelesu i Chicagu na drugom kraju legendarne Route 66 slijedili su New York, Evropa, Oceanija i Saudijska Arabija, a međunarodna mreža se širi iz godine u godinu. Prošle je godine Cars & Coffee po prvi puta predstavljen i u Hrvatskoj, koja se tako pridružila brojnim europskim državama (Italiji, Švicarskoj, Monaku, Portugalu, Njemačkoj, Belgiji, Grčkoj, Norveškoj, Poljskoj, Engleskoj i drugima) gdje ovaj događaj postaje neizostavni dio automobilističkog kalendara!

Uz podršku Grada Rijeke kao i brojnih sponzora i partnera ne sumnjamo da će i ovogodišnja smotra sportskih automobila kakve rijetko imamo priliku vidjeti na cestama biti prava poslastica za ljubitelje automobila.

Kako ne bi otkrili previše detalja, najavljujemo samo to da će i ove godine s u Rijeku stići i najbrži električni auto na svijetu.

Za više detalja, dođite do Korza i uvjerite se sami!

Foto: Varaždinski.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari