USPJEŠNA AKCIJA

Udruga Srcem za Punat za djecu iz domova prikupila darove, hranu i potrepštine koje im trebaju

Foto: Udruga Srcem za djecu

Humanitarnoj akciji udruge Srcem za Punat odazvali su se brojni mještani i tvrtke s Krka pa će sva djeca iz domova za nezbrinutu djecu i ona iz obitelji lošijeg imovinskog stanja za Božić dobiti darove i druge potrepštine

Udruga Srcem za Punat uspješno je završila akciju Srcem za djecu u kojoj su prikupljane potrepštine za djecu iz domova za nezbrinutu djecu i iz obitelji lošijeg imovinskog stanja.

Akcija je nadmašila sva očekivanja, zahvaljujući ljudima velikoga srca iz Punta, Stare Baške, nekoliko lokalnih udruga, tvrtki i mještana otoka Krka. U akciji je sudjelovalo i 20-ak volontera udruge Srcem za Punat koji su brinuli o tome da se sve donacije prikupe i uruče na prave adrese.

A da je donacija bilo zaista mnogo, svjedočila su čak četiri puna kombija koja su putovala na adrese potrebitih.

– Divno je vidjeti s kojim veseljem su ljudi prihvatili ovu akciju i odvojili od sebe i u ovim teškim vremenima. Zaista smo dirnuti odazivom i zahvaljujemo svima koji su sudjelovali i pomogli nam da sva naša djeca imaju lijep Božić i dobiju sve što im treba – kazao je Daniel Strčić, zamjenik predsjednice udruge Srcem za Punat. Dodao je da su u akciji, osim mještana, sudjelovala i dva razreda osnovne škole Fran Krsto Frankopan Krk, područne škole Punat, župa Punat, Marina Punat Grupa, Lahor, Mariolina Krk i Trgovina Krk.

Zahvaljujući svima njima, djeca i obitelji s područja otoka Krka, štićenici udruge Betlehem Karlovac, dječjeg doma Ivane Brlić Mažuranić Lovran, kao i u domovima Karmelićanki BSI dobili su darove za djecu i brojne druge potrepštine- od hrane do higijenskih sredstava – pa će im predstojeći blagdani sigurno biti ljepši u srcu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views