VATROGASCI JELENJE: „Apeliramo na sumještane da prilagode brzinu vozila uvjetima na vodi“!

Vatrogasci Jelenje imali su danas tijekom jutra jednu krajnje neobičnu intervenciju!

Vatrogasci tijekom svoje službe naviknu na najneobičnije pozive unesrećenih, od onog najgoreg – rasplamsalog požara – do mačaka koje „zapnu“ na visokim granama stabala.

No ni vatrogasci s Jelenja nisu danas mogli otprve povjerovati u dojavu koju su dobili od mještanke Dražica, a glasila je: „u kanalu rječice Sušice pluta osobno vozilo“!

Nakon prvotnog iznenađenja, krenuli su u akciju spašavanja prirode o čemu su na društvenoj mreži izvijestili javnost zanimljivom objavom, posve na tragu sličnih majstorskih objava HGSS-a.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

„Hvala “prijateljima” prirode što su nam omogućili jednu od zanimljivijih intervencija. Izvlačenje vozila iz Sušice odvijalo se na predjelu između Podkilavca i Bune ispod tzv. Novog naselja danas nešto prije 10. Mještanka nas je obavijestila da Sušicom pluta vozilo te smo se po opremanju uputili na lokaciju. Nesavjesni vozač nije zatečen u ili oko plutajućeg vozila marke Škoda.
Na izvlačenju vozila sudjelovali smo s tri vatrogasca i dva vozila.
Apeliramo na naše sumještane da prilagode brzinu uvjetima na vodi ;-)“, zamolili su vatrogasci s Jelenja svoje sumještane.

Zasad nije poznato kako se i zašto vozilo našlo u vodama Sušice.

Foto: Facebook

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views