POPULARNI AUTOR

Galerija | Velik broj Riječanki večeras u Tower centru uživao u književnom druženju s Brunom Šimlešom

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Za prigodno druženje sa sociologom i piscem Šimlešom na Dan žena vladao je ogroman interes Riječanki pa bi i dvije kino-dvorane bile premalene za sve zainteresirane. Nažalost, zbog epidemioloških mjera broj posjetiteljica bio je ograničen

Ima li boljeg poklona za Dan žena od druženja s najomiljenijim i najčitanijim autorom kojeg obožavaju žene diljem regije?

U Tower Centeru Rijeka večeras se sa stotinjak zainteresiranih Riječanki družio Bruno Šimleša koji je riječkoj publici predstaviio svoju novu knjigu (P)ostati zdrav.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Razgovor s autorom održan je u riječkom CineStaru a razgovor s autorom vodiila je poznata riječka novinarka i voditeljica Vedrana Lisica Pavlović.

Knjiga (P)ostati zdrav Brune Šimleše, koji upravo i slavi 20 godina rada i stvaranja, uskoro će doživjeti drugo izdanje. Tri tisuće primjeraka ove sjajne knjige rasprodano je u manje od tri mjeseca pa se već sada može reći da se radi o apsolutnom hitu.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Nakon Ljubavologije i Škole života – orijentiranih na ljubav i (među)ljudske odnose – (P)ostati zdrav fokusira se na zdravlje.

Tijekom večerašnjeg predstavljanje autor je kroz vlastito iskustvo pružanja pomoći oboljelima od raka govorio o holističkom pristupu zdravlju odnosno važnosti misli i emocija na naše fizičko stanje.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Bruno Šomleša je na svoj popularan način komunicirao s publikom te kroz dijalog s nekim posjetiteljicama davao svoje mišljenje na neke konkretne situacije iz života posjetiteljica.

Nakon predstavljanja knjige (P)ostati zdrav autor je na 4. katu Towera u knjižari Hoću knjigu potpisivao primjerke svoje hit-knjige, na zadovoljstvo velikog broja posjetiteljica.

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari