VELIKI PETAK NA KORZU Riječanima podijeljeno 4000 porcija friganih srdela

Tradicionalna podjela friganih sardela uoči uskršnjih blagdana još jednom je na Korzo privukla mnoštvo Riječana

Uoči Uskrsa, na Veliki petak, već od jutarnjih sati, na Trgu 128. brigade Hrvatske vojske organizirano je tradicionalno druženje građana uz podjelu friganih sardela.

Tradicionalnom druženju građana uz frigane sardele se oko 11 sati pridružio i gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel sa zamjenicima i suradnicima te predsjednica Gradskog vijeća Dorotee Pešić Bukovac.

(Foto: Grad Rijeka)

S obzirom na to da je netom prije toga u Salonu Grada Rijeke održano potpisivanje Memoranduma o razumijevanju i osnivanju međureligijskog savjeta Rijeke 2020., riječkom gradonačelniku i njegovim suradnicima pridružio se i glavni imam riječki, Hajrudin ef. Mujkanović.

Tradicionalno druženje uoči Uskrsa organizira Grad Rijeka, a podijeljeno je 4000 porcija friganih sardela i 1000 čaša crnog vina. Svoj doprinos druženju dala je i Poljoprivredna zadruga Gospoja – Toljanić iz Vrbnika koja je donirala 3000 čaša Žlahtine Gospoja.

Obroke je pripremilo „Ugostiteljstvo 3. maj“ d.o.o. Rijeka, dobavljač ribe je tvrtka Ugor d.o.o. Rijeka, a kruha PIK d.d. Rijeka.

Tradicionalno druženje građana uz podjelu friganih sardela
Podijeljeno 4000 porcija friganih sardela i 1000 čaša crnog vina
Podjela ribica na Veliki petak

Foto: Riječanin

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari