ZA LJUBITELJE LJUBAVI

Video | (FOTO, VIDEO) Dašak romantike u Opatiji: Uz Havaje i Bermudske otoke, jedan je od najromantičnijih gradova na svijetu!

(FOTO, VIDEO) Dašak romantike u Opatiji: Uz Havaje i Bermudske otoke, jedan je od najromantičnijih gradova na svijetu!

Kad dođete u Opatiju odmah se pokreće čarolija, tako je zapisano od davnina

Opatija se ponovno budi. Nakon što su stavljeni na listu najljepših božićnih destinacija, sada je uvrštena i na popis najromantičnijih gradova.

Prema magazinu Trips to Discover najljepše je provesti Valentinovo upravo u Opatiji, a na popisu je s Havajima i Bermudskim otocima, izvještava Ida Balen za RTL Vijesti.

Više u VIDEOPRILOGU:

Kad dođete u Opatiju odmah se pokreće čarolija, tako je zapisano od davnina. Čarolija stvara parove, koje god vrste. Čak i onima koje romantika inače živcira, otapa se led sa srca.

“Mi smo iz Moskve. Tamo je prehladno za ljubav. Ali sad smo ovdje imamo mogućnost osjetiti ljubav zajedno”, kazao je Jevgenij Suharokov iz Rusije.

Što u stvari ljubitelje ljubavi ovdje privlači i što je to romantika? A kako znamo, nema boljih poznavaoca ljubavi od Francuza.

“Šetati sa suprugom, obitelji i ugodno provoditi vrijeme”, kaže Emmanuel Coinsin.

U Opatiji se osjećaju kao kod kuće.

“Zaista izgleda kao Nica, Beaulieu-sur-mer, Villefranche…”, dodao je Emmanuel.

Ali evo odmah odgovora riječkih poznavatelja.

“Mi smo daleko ljepši od francuskog štiha još, ispred. I da padaju francuski poljupci apsolutno”, poručio je Ivica Šutić.

I još par savjeta. Ako se želite zaljubiti dovoljna je i jedna doza Opatije. Za upute o indikacijama, mjerama opreza upitajte svog liječnika ili ljekarnika, a ljubav je jedina nus pojava, izvještava Ida Balen za RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari