(FOTO & VIDEO) „ĐUROLOGIJA“ PONOVNO U RIJECI! Ovoga puta do suza ćemo se smijati u „Zajcu“!

Najgledanija predstava u regiji nastavlja obarati sve rekorde gledanosti a sada ponovno kreće na turneju po Hrvatskoj – od Vukovara do priobalnih destinacija

Autorska predstava Branka Đurića Đure, „Đurologija“, ponovno kreće na turneju po Hrvatskoj, a 17. veljače stiže u Rijeku, gdje će biti izvedena u Hrvatskom narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca, s početkom u 20 sati.

Od 29. siječnja pa sve do 17. veljače, hrvatska će publika imati prilike pogledati čak šest ekskluzivnih izvedbi ove hit predstave. Turneju će Branko Đurić Đuro zajedno s producentom cjelokupne turneje, Tomislavom Kašljevićem, 29. siječnja otvoriti premijernom izvedbom u Vukovaru, u sportskoj dvorani Borovo naselje, a potom će predstava 30. siječnja biti izvedena u Slavonskom Brodu, u kazališno-koncertnoj dvorani Ivane Brlić Mažuranić, dok 31. siječnja stiže u zagrebačku Tvornicu kulture. Na svoje će doći i brojni Đurini fanovi iz Dalmacije, jer se zbog velikog zanimanja za „Đurologiju“, predstava 2. veljače vraća u Split, u dvoranu Lora, a 3. veljače će biti izvedena u Zadru, u HNK Zadar, nakon čega Đuro turneju završava u Rijeci 17. veljače.

Ova najgledanija predstava u regiji nastavlja obarati sve rekorde gledanosti, a iako ju je već u rasprodanim dvoranama u godinu dana pogledalo preko 80 tisuća ljudi, zanimanje za Đurićev jedinstven i originalan humor ne jenjava.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista” i „Audicija”, Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ doista pruža ono najbolje od sebe.

Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebasan način, držeći publiku u 90-minutnom oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu.

Karizmatični sarajevski glumac s hollywoodskom i svjetskom karijerom, redatelj i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro ne skriva da je i njega iznenadilo koliko je njegova Đurologija permanentno popularna, a sadržajno ju i on sam obogaćuje te osvježava iz izvedbe u izvedbu.

Đuro je sa svojom „Đurologijom“ u Ljubljani već rasprodao četiri Cankarjeva doma i upravo puni peti; u Zagrebu je više je puta rasprodao malu dvoranu KD Lisinski, ali isto tako i veliku dvoranu KD Lisinski, te također i Tvornicu kulture. U Beogradu je već deset puta rasprodao dvoranu Doma sindikata, a također je isto toliko puta u potpunosti rasprodao Bosanski kulturni centar u Sarajevu, ali ni to nije sve. „Đurologija“ je u sarajevskoj dvorani Skenderija potukla i rekord posjećenosti istaknute dvorane, koju je zbog izvedbe Đurinog stand up-a ispunilo čak 5000 ljudi, što je i dodatna potvrda kako je ova originalna predstava uistinu prerasla u svojevrsni regionalni fenomen.

Uz sve rasprodane dvorane u regiji, valja svakako naglasiti i nekoliko uspješnih i rasprodanih turneja u SAD-u, Kanadi, Austriji, Nizozemskoj, Švicarskoj i brojnim europskim državama gdje se također za svaku izvedbu „Đurologije“ redovito tražila ulaznica više.

Svi koji do sada još nisu uspjeli pogledati ovu kultnu predstavu, a i „ponavljači“ koji uvijek rado dođu ponovno uživati uz Đurine skečeve, karizmatični Sarajlija Branko Đurić Đuro poziva po novu dozu smijeha na predstojećoj izvedbi „Đurologije“ u Rijeci!

Ulaznice za „Đurologiju“ u Rijeci mogu se u pretprodaji kupiti na blagajni HNK i u prodajnoj mreži sustava Eventim (www.eventim.hr).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari