(FOTO, VIDEO) EPILOG OLUJNE NOĆI More divljalo, orkansko jugo rušilo stabla u Rijeci, Opatiji, Gorskom kotaru…

Opatija (Foto: Facebook)

Ove noći djelatnici dežurnih službi nisu spavali, štoviše imali su pune ruke posla zbog olujnog juga koje je pričinilo mnoge probleme u prometu

Čitatelji nam javljaju o srušenim stablima u Rijeci, Opatiji, Gorskom kotaru…

Veliki valovi nošeni orkanskim jugom izlijevali su se nemilice po dužobalnim šetnicama širom Kvarnera, na nekim mjestima pričinivši i štetu na obalnoj infrastrukturi ili jednostavno nanoseći sol i nečistoće na plaže i šetnice što će se morati čistiti i sanirati. Posebno je to izraženo u Voloskom, što možete vidjeti u priloženom videu!

https://www.facebook.com/tomislav.tomsic.7/videos/10215538308444095/

Standardno, zbog obilnih padavina ali i plime na mnogim mjestima u Rijeci izlila se na površinu oborinska ali i fekalna kanalizacija što je posebno izraženo na području glavne riječke tržnice i okolnih ulica.

Foto: Facebook/M. K.

Verdijeva ulica i još neke oko tržnice i Kazališta Ivana pl. Zajca noćas su potpuno poplavljene!

Volosko (Foto: Tomislav Tomšić/REF)

Stabla su se uslijed olujnog vjetra rušila i u Rijeci, poput ovoga u samom centru grada.

Mokri su i skliski kolnici u većem dijelu zemlje. Na pojedinim dionicama cesta pozivamo vozače na dodatan oprez zbog veće količine vode na kolniku.

Delnice – stablo na cesti (Foto: Čitatelj V. T. Ž.

DHMZ predviđa kako će na Sjevernom Jadranu ujutro još biti oblačno s kišom, mjestimice i pljuskovima s grmljavinom, zatim slijedi djelomično razvedravanje, ali još povremeno uz mogućnost kišu. Jugo će oslabjeti i okrenuti na jugozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura od 13 do 15, a najviša dnevna između 17 i 19 °C.

POVEZANI VIDEO:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari