(FOTO, VIDEO) “GENTLEMEN” NAGRAĐUJE: Odijelo u pravim rukama – Leo Jardas s Viškova zablistao u novom “outfitu”!

Foto: Mateo Levak

Pored trgovine Gentlemen i web portala Riječanin, Leo Jardas na novome odijelu ipak najviše zahvaljuje svojoj djevojci Martini koja ga je “tagirala” u nagradnoj igri na našoj Facebook stranici!

Podosta vremena nakon što je Kastavka Martina Jugo u nagradnoj igri trgovine muškom odjećom Gentlemen i web portala Riječanin (OVDJE) osvojila muško odijelo te ga proslijedila svome dečku Leu Jardasu, dobitnici su došli na drugi kat riječkog Tower centra po svoju nagradu.

Razlog – opravdan! Naime, i Martina i Leo prezauzeti su mladi ljudi koji pored radnih obaveza imaju i one obrazovne, fakultetske. Leo Jardas koji stiže s Viškova, pored toga što radi kako bi si osigurao studentski džeparac, studira redovno elektrotehniku na Tehničkom fakultetu u Rijeci pa nije ni čudo da je dvojcu trebalo toliko vremena da usklade svoje obaveze i zajedno dođu po nagradu.

No čekanje se isplatilo – Leo Jardas je uz pomoć Martine i susretljivog osoblja trgovine odjećom Gentlemen pronašao upravo ono što je tražio! Dugo je trajala dvojba između atraktivnog plavog odijela i uvijek modernog crnog, a Leo se na kraju ipak odlučio za “modernu klasiku”, uvijek upadljivo i elegantno crno odijelo koje mu izvrsno pristaje a dobro će mu doći upravo za proljetne svečane događaje na fakultetu.

Riječ smo najprije dali dami, Martini Jugo, koja je zapravo i najzaslužnija za to što se Leo u novome odijelu osjeća kao “gentleman”.

Upitali smo ju kako se odlučila na sudjelovanje u nagradnoj igri trgovine Gentlemen i portala Riječanin.

“Redovito pratim portal Riječanin, uvijek se na njegovim stranicama nađe zanimljivih informacija iz Rijeke i okolice. Tako sam na Facebook profilu Riječanin naišla i na nagradnu igru i odlučila se uključiti s mišlju – nikad se ne zna! I eto, iako je u igri sudjelovalo čini mi se čak oko 500 sudionika, imala sam sreće. Označila sam u igri svog dečka Lea jer sam znala da bi mu novo odijelo savršeno došlo. Naime, upravo mu se približava “obrana” na faksu a nakon toga i promocija tako da ovo nije moglo doći u bolje vrijeme!

Zahvaljujem portalu Riječanin i trgovini Gentlemen na ovom daru i moram reći da sam vrlo zadovoljna izborom artikala u trgovini Gentlemen, nude jako raznovrstan izbor odjeće i modnih dodataka za muškarce i mislim da ćemo Leo i ja češće navraćati ovamo!”, rekla nam je u jednom dahu Martina.

Vrlo zadovoljan bio je i Leo. Oko njega se “sjatilo” osoblje trgovine trudeći se pronaći mu najbolju kombinaciju odijela, košulje i kravate, a krajnjim rezultatom su bili zadovoljni svi, ponajviše Leo (22) koji nam je rekao:

“Nagrada mi je jako dobro došla zbog svih događaja koji mi slijede na faksu, ali zbog svih obaveza nisam stigao ranije doći preuzeti odijelo. Nije lako uskladiti posao, fakultet i sve druge obaveze koje dolaze uz to. Jako sam zadovoljan nagradom, pronašao sam baš ono što sam i želio a moram istaći i to da je u trgovini Gentlemen izbor odjeće i svih modnih dodataka za muškarce baš velik i svatko može pronaći upravo ono što mu odgovara”.

Dio izbora muške odjeće, modnih dodataka i cipela možete pronaći na našim fotografijama a moramo istaknuti kako se ponuda u trgovini Gentlemen izuzetno brzo mijenja i obnavlja pa je dobro češće navratiti u Gentlemen kako bi se provjerilo što ima novoga u toj trgovini koja plijeni izborom i kvalitetom muške odjeće.

Trgovina Gentlemen nudi mušku odjeću modernijeg ali i elegantnog stila između kojih nema razlike u kvaliteti proizvoda – obje linije podjednako su visoke kvalitete, i po tome se Gentlemen izdvaja od drugih trgovina odjećom. Zaista, već na prvi pogled svaki se komad ponuđene odjeće i obuće doima unikatnim proizvodom stvorenim baš za vas!

Svi artikli potencijalnim kupcima su nadohvat ruke, a trgovina Gentlemen nudi zaista sve za muškarce od 15-115 godina: izložena su muška odijela, sakoi i košulje, hlače, traperice, majice, cipele, kaputi, džemperi, kožne jakne i razni dodaci, sve po prihvatljivim cijenama čime se želi postići onaj kupcima toliko omiljeni “pravi odnos između cijene i kvalitete”.

Dobitnicima još jednom čestitke na osvojenoj nagradi a svima drugima hvala na sudjelovanju u nagradnoj igri uz želju za više sreće neki drugi put!

Foto i video: Mateo Levak

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari