(FOTO & VIDEO) KAKAV SPEKTAKL DUŽ RIJEČKE LUKE: Armada s upaljenih 1987 baklji proslavila 30. rođendan

Armada proslavila 30 godina postojanja paljenjem baklji na lukobranu, Trsatu, neboderima… a navijači se zabavljali uz koncert na Gatu Karoline Riječke

Sinoć su Riječani i njihovi gosti svjedočili spektaklu kakav se ne pamti u povijesti grada: zapaljeno je 1.987 baklji, po godini osnutka Armade, duž lukobrana Mololongo u riječkoj luci, te na Trsatskoj gradini i riječkim neboderima.

Više od 2000 navijača rasporedilo se po tri kilometra dugom Molo Longu i Trsatu, a upaljeno je 1987 baklji i ispaljeno 87 signalnih raketa.

https://www.facebook.com/www.rijecan.in/videos/1794609767521797/

Sve je sinoć popraćeno i velikim prigodnim koncertom na Gatu Karoline Riječke na kojem su nastupili Blagdan Band, Let3, Krešo i kisele kiše… uz velik odaziv oduševljene publike koja si je dala oduška u slavljeničkom raspoloženju.

Velika proslava rođendana Armade poklopila se s odigravanjem subotnjeg Jadranskog derbija u kojem Rijeka dočekuje Hajduk u možda i presudnom dvoboju za osvajanje prve titule prvaka Hrvatske za Rijeku. U subotu se na Rujevici također očekuje spektakl jer Armada priprema posebnu slavljeničku koreografiju.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari