U KORIST GLEDATELJA I ČITATELJA

(FOTO, VIDEO) Kanal Ri i Riportal udružili snage na lokalnoj medijskoj sceni

Foto: Riportal/Hrvoje Skoćić

Kanal Ri i Riportal potpisali su ugovor o medijskoj suradnji

Dva prepoznatljiva brenda na medijskom tržištu, koja su svojim dosegom već prekoračila i same granice Rijeke i Primorsko-goranske županije, odlučila su udružiti snage kako bi svojim gledateljima i čitateljima pružili još bolje medijsko iskustvo u uvjetima rastuće potražnje za sadržajem na digitalnim platformama.

Nakon dogovora po pitanju produkcije i distribucije video sadržaja, digitalnih portfelja i oglašavanja, te još intenzivnije suradnje između redakcija na obostrano je zadovoljstvo potpisan Ugovor o medijskoj suradnji kojim ćete najviše profitirati upravo Vi – naši gledatelji i čitatelji.

Redakcija Riportala (Foto: Riportal/Hrvoje Skoćić)

Ovo je sigurno jedan veliki korak naprijed u poslovanju za oba medija koja njeguju jednako visoke profesionalne standarde u novinarskom izvještavanju, kako za Kanal Ri, kao prepoznatljiv riječki i županijski televizijski brend koji već više od 20 godina proizvodi vrhunski informativni program, tako i za Riportal, koji se u nešto više od šest godina svoga postojanja pozicionirao na riječkom području kao najčitaniji lokalni i isključivo digitalni medijski proizvod.

Robert Zeneral, urednik Riportala i Igor Rivetti, urednik Kanala RI (Foto: Riportal/Hrvoje Skoćić)

Ovom suradnjom čitateljima će biti ponuđeno još više kvalitetnog video sadržaja u produkciji Kanala Ri koji će putem platformi Riportala (portala i društvenih mreža) dosegnuti veliki broj korisnika koji svakodnevno konzumiraju digitalni sadržaj.

Foto: Riportal/Hrvoje Skoćić

Zbog pozitivnog sinergijskog efekta i pozicioniranja na riječkom medijskom prostoru pa i šire, sigurni smo da će gledatelji i čitatelji rezultat ove suradnje osjetiti vrlo brzo.

U konačnici, to je i bila osnovna namjera ova dva riječka i županijska medijska brenda!

Foto: Riportal/Hrvoje Skoćić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari