(FOTO & VIDEO) KATAKLIZMIČKI PRIZORI IZ RIJEKE: Potop na području Mlake, potoci u svim dijelovima grada!

Tradicionalno, najveći problemi u prometu u slučaju ovako obilatih kišnih padalina nastaju na području Mlake gdje se na kolniku stvaraju velike lokve vode

Kako smo već javljali OVDJE, Rijeku i okolicu danas su zapljusnule velike količine kišnih oborina koje su stvorile velike probleme u prometu.

Zbog obilne kiše koja u nedjelju pada na Kvarneru, velika količina vode slijevala se riječkim ulicama i prometnicama, promet je bio otežan, a vatrogasci su popodne, kada je kiša najjače padala,  imali 15-ak intervencija.

Foto Damir Letoja

Kako se doznaje iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Rijeke, najviše je intervencija, ispumpavanja vode iz nekoliko poslovnih prostora i podruma, bilo na području Sušaka, a najviše poziva bilo je oko 18 sati.

Čitatelji nam javljaju kako su u cijelom grada izbijeni mnogi poklopci šahti pa vozila upadaju u takve “stupice” jer se rupe ne  vide ispod vode, posebno na Podmurvicama i Turniću.

Foto: K. Džido

Foto: Valeria Daus Sulovsky

Na terenu su brojne vatrogasne ekipe.

 

Pogledajte…

Video: K. Džido

Video: B. Tatalović

DHMZ prognozira kako će kiša padati cijelu noć ali i sutra prijepodne.

Od ponedjeljka poslijepodne i u utorak trebalo bi biti stabilno i sunčano ali ne i pretoplo, uz dnevno maksimalnu temperaturu od 15 stupnjeva.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari