RIJEKA PONOVNO „TEČE“: Pada li ga pada cijeli dan, Rijeka je ponovno “kišna prijestolnica svijeta”!

Vremenska prognoza je nagovještavala ovakvo vrijeme danas, no ipak je malo tko očekivao ovoliku količinu kišnih oborina

Kiša u Rijeci i okolici obilato pada cijeli dan, a unatoč preciznim prognozama koje su nagovještavale ovakav razvoj vremenskih (ne)prilika, malo tko je očekivao da će oborina biti baš ovoliko, i da kiša cijeli dan neće prestajati padati. Videosnimke potopa u gradu možete pogledati OVDJE.

Nedjeljom je inače promet u Rijeci i okolici dosta slabijeg intenziteta, a vjerujemo da su i mnogi Riječani nakon pogleda kroz prozor odustali od planiranih aktivnosti i putovanja osobnim vozilima. Ipak, čitatelji nam javljaju da problema u prometu itekako ima: “Preživio sam Vukovarsku, ali samo do pola! Dalje se nije moglo u smjeru Pehlina, spas sam našao u Čandekovoj.” javlja nam jedan čitatelj.

Foto: Nadica Štefan Vukić

U 19 sati na programu je i derbi HNL-a Rijeka-Osijek na Rujevici koji će se po svemu sudeći, prema posljednjim informacijama s kojima raspolažemo,  odigrati unatoč užasnim vremenskim prilikama.

Vjerojatno će unatoč silnoj ljubavi navijača prema svome klubu posjet navijača Rujevici biti nešto manji, iz objektivnih razloga jer će sigurno loše vrijeme spriječiti dio publike, posebno djecu, da  pogledaju utakmicu.

Vežica (Foto: Jadranka Lovrić)

Tradicionalno, najveći problemi u prometu u slučaju ovako obilatih kišnih padalina nastaju na području Mlake gdje se na kolniku stvaraju velike lokve vode, što je snimila i naša čitateljica.

Foto: Anita Subotić
Parkirališre “kod ex-Benčića” (Foto: Indi Ri)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari