(FOTO, VIDEO) KORZO Unikatni super automobili okupili tisuće Riječana, Rimac dovezao najbrži električni auto na svijetu!

Foto: Riječanin

Danas je od 16.30 do 18.30 sati na Trgu 128. brigade HV i Korzu održano 2. izdanje ekskluzivnog međunarodnog automobilističkog događaja CARS & COFFEE Croatia 2019

Drugo izdanje Cars & Coffee Croatia manifestacije u središte Rijeke dovezlo je desetke luksuznih super automobila ̶ od Porschea, Ferrarija, Maseratija do jedinstvenih primjeraka BMWa i Audia.

Unikatni super automobili prvikli su pažnju nekoliko tisuća radoznalih posjetitelja!

Ponajveću pažnju izazvao je Mate Rimac koji se na riječki Korzo dovezao u najbržem električnom autu na svijetu, “Concept 2”. Oko njega se odmah okupilo mnoštvo mladih Riječana koji su se poželjeli fotografirati s njime uz “C2”, što je Mate Rimac prihvatio bez zadrške udovoljavajući molbama baš svih.

Foto: Riječanin

“Drago mi je da sudjelujem u Cars & Coffee manifestaciji upravo u Rijeci. Rijeka je predivan grad i idealna, posebna lokacija za predstavljanje ovih posebnih automobila”, rekao je Rimac za portal Riječanin.

Cars & Coffee je vodeći brand za organizaciju automobilističkih događaja koji povezuje vlasnike i kolekcionare suvremenih super automobila i prestižnih oldtimera.

Radi se o jedinstvenom događaju čiji počeci datiraju do 2006. godine, kada se iz SAD-a proširio kao globalni fenomen. Los Angelesu i Chicagu na drugom kraju legendarne Route 66 slijedili su New York, Evropa, Oceanija i Saudijska Arabija, a međunarodna mreža se širi iz godine u godinu.

Prošle je godine Cars & Coffee po prvi puta predstavljen i u Hrvatskoj, koja se tako pridružila brojnim europskim državama (Italiji, Švicarskoj, Monaku, Portugalu, Njemačkoj, Belgiji, Grčkoj, Norveškoj, Poljskoj, Engleskoj i drugima) gdje ovaj događaj postaje neizostavni dio automobilističkog kalendara!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari