Riječki butik Gentlemen povodom 1. rođendana priređuje nagradnu igru!

Povodom prve godišnjice rada trgovine Gentlemen u riječkom Tower centru, Gentlemen priređuje nagradnu igru za vjerne kupce

U riječkom Tower centru prošle godine je otvorena trgovina muškom odjećom i obućom “Gentlemen” koja ponudom odskače od uobičajenog (OVDJE).

Gentlemen svoj 1. rođendan slavi 11. listopada uz brojne popuste na kupljenu robu, a u slavljeničkom tonu nastavlja se i cijeloga idućeg tjedna. Naime, trgovina Gentlemen od 7. do 13. listopada organizira nagradnu igru u kojoj mogu sudjelovati svi kupci koji kupe odjeću, obuću ili modne dodatke u vrijednosti od najmanje 600 kuna.

Svi kupci sa svojim podacima ulaze u “bubanj” odnosno konkurenciju za nagrade, a one su sljedeće: 1. nagrada je poklon.bon u iznosu 700 kuna, a 2. nagrada poklon-bon u iznosu 500. kuna! Uz ovo, kandidati za nagrade moraju obavezno na Facebooku zapratiti odnosno lajkati službenu stranicu trgovine Gentlemen

Imena dobitnika nagrada izvlačit će se u trgovini Gentlemen u ponedjeljak 14. listopada.

U Gentlemen trgovini u Tower centru pronaći ćete sve za muškarce od 15-115, a ovih dana ponuda se obnavlja novom kolekcijom.

Trgovina Gentlemen nudi mušku odjeću modernijeg ali i elegantnog stila između kojih nema razlike u kvaliteti proizvoda – obje linije podjednako su visoke kvalitete, i po tome se Gentlemen izdvaja od drugih trgovina odjećom.

Svi artikli potencijalnim kupcima su nadohvat ruke, a trgovina Gentlemen nudi zaista sve za muškarce od 15-115 godina: izložena su muška odijela, sakoi i košulje, hlače, traperice, majice, cipele, kaputi, džemperi, kožne jakne i razni dodaci, sve po prihvatljivim cijenama čime se želi postići onaj kupcima toliko omiljeni “pravi odnos između cijene i kvalitete”.

VIDEO DANA: