(FOTO, VIDEO) Mnoštvo Riječana večeras na koncertu “Rijeka, moj grad!”, podijeljeno 2.000 zastava Rijeka EPK 2020.!

Foto: Riječanin/Mateo Levak

Na Trgu 128. brigade HV-a s početkom u 19 sati, Rijeka – Europska prijestolnica kulture i Novi list upriličili su glazbeno druženje s građanima – Rijeka moj grad.

Besplatni koncert riječkog superbanda Ri-Val, Leta 3, Turista, Norda i Gerile privukao je na Korzo večeras mnoštvo Riječana koji su sa zanimanje premijerno pogledali i videospot za pjesmu “Rijeka, moj grad” koji potpisuje redatelj Radislav Jovanov Gonzo.

U kućicama postavljenima na Trgu 128. brigade građanima su tijekom trajanja koncerta volonteri Europske prijestolnice kulture dijelili i EPK zastave kojima će tijekom 2020. godine biti obilježen grad.

Povezani VIDEO:

Za koncert Rijeka, moj grad, pripremljeno je 2000 zastava koje su pored volontera građanima dijelili i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, direktorica RIJEKE 2020 Emina Višnić i predsjednica uprave Novog lista, Ankica Kruljac.

Naime, godine 2020., kada grad nosi titulu Europske prijestolnice kulture, Novi list slavi 120. godina postojanja!

EPK zastave podijeljene su građanima s pozivom da ih izvjese na vidljiva mjesta i time ponosno pokažu pripadnost jedinstvenoj Rijeci – Luci različitosti, gradu koji će se tijekom iduće godine Europi predstaviti kao otvorena i moderna sredina u kojoj se njeguju vrijednosti prihvaćanja, solidarnosti i slobode.

Foto: Riječanin/Mateo Levak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari