(FOTO, VIDEO) Na Korzu sve spremno za filmske vratolomije: stepenicama kod Bonavije jurit će se “sto na sat”!

Foto: Riječanin

Nemojte se iznenaditi ako danas tijekom dana prolazeći Korzom čujete “bijesnu” škripu automobilskih kočnica ili poneki pucanj iz vatrenog oružja

Na lokaciji uz hotel Bonaviju, na znamenitim riječkim stepenicama, odvija se, naime, snimanje akcijskog prizora iz budućeg filma The Hitman`s Wife`s Bodyguard koji se ovih dana snima u središtu Rijeke (OVDJE) i u kojem glavne uloge igraju Salma Hayek, Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson.

Nakon snimanja u Rovinju produkcija se jednim dijelom preselila u Rijeku gdje se od preksinoć na nekoliko lokacija snimaju prizori koji će biti uvršteni u film.

Posebno je zanimljivo što će Trg 128. brigade “glumiti” tržnicu jednoga talijanskog grada pa je u tu svrhu na trg postavljeno niz štandova sa svježim voćem i povrćem.

No nekako nam se čini da od hranjivih namirnica neće ostati baš puno jer je set postavljen na način koji sugerira udarac teškog vozila, nakon “spusta” po stepenicama, upravo u brižno postavljene štandove. A možda samo vidimo ono što bi sami željeli… 🙂

Pokušat ćemo sve zabilježiti i kasnije vas izvijestiti i o ovome atraktivnom dijelu snimanja!

Foto & video: Riječanin

Ograničenja u prometu

Podsjetimo, danas će se u vremenu od 7 do 19 sati u ulici Frana Supila i na lokaciji stepenica uz hotel Bonavia snimati filmske scene. Promet oko lokacije snimanja, odnosno pristup ulici Frana Supila iz smjera ulice Žrtava fašizma, a time i ulici Ivana Dežmana, bit će zabranjen.

Parkiralište Gomila bit će također zatvoreno za javnost i dostupno samo stanarima i to isključivo iz smjera ulice Frana Kurelca, a pristup iz ulice Dolac prema Trgu 128 brigade hrvatske vojske bit će zatvoren.

Pristup vozilima prema ulici Šime Ljubića, kao i ulaz i izlaz iz parkirališta Gomila, kontrolirat će redari, a bit će omogućen stanarima samo u pauzama između snimanja.

Mole se građani i stanari za razumijevanje te se preporuča da na vrijeme uklone svoja vozila iz zone snimanja.

U razdoblju od subote 27.4. do ponedjeljka 29.4. predviđeno je snimanje filmskih scena i na drugim lokacijama u gradu, o čemu će građani biti naknadno obaviješteni.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari