(FOTO, VIDEO) Na Zametu počeo 7. Exclusive Auto Moto Show, brojne atrakcije oduševile posjetitelje!

Foto: Riječanin

Uz besplatan ulaz, posjetitelji će tijekom četiri dana u zametskoj dvorani moći vidjeti ponudu najznačajnijih auto kuća i brojne hrvatske premijere

U četvrtak predvečer otvorena su vrata 7. Exclusive Auto Moto Showa. Uz besplatan ulaz, posjetitelji će tijekom četiri dana u zametskoj dvorani moći vidjeti ponudu najznačajnijih auto kuća i brojne hrvatske premijere.

Naime, radi se o godišnjem okupljanju gospodarstvenika iz auto-moto svijeta te prateće industrije koje svake godine posjetiteljima priušti uvid u novitete, aktualnu ponudu i mnoga atraktivna vozila koja nemamo priliku često vidjeti.

Posjetitelje očekuju prezentacije više od 100 modela automobila, 50 modela motocikla i bogat gospodarski program vozila koji će se odvijati na platou ispred dvorane Centra Zamet.

Treba naglasiti i kako je nakon uspješnih prošlogodišnjih izdanja 7. EAMS ponovo podržala INA koja je glavni pokrovitelj, a važnost ovakvog okupljanja poduzetnika iz auto – moto industrije, te bogate ponude za građanstvo prepoznao je i Grad Rijeka.

Uz već najavljene: Peugeot 508 GT, Volvo S60, Škoda Scala, Volkswagen T-Cross, novi Mitsubishi outlander, hrvatsku premijeru novog Renaulta Twinga kao i Mercedesove A klase sedan, dodajmo i kako će Audi pokazati Q8, jedan od najljepših SUV automobila, dok će među ponudom motocikala HONDA neke ponuditi za popularne test vožnje.

Ekskluziva neće nedostajati, za što se prvenstveno pobrinuo Porsche centar Zagreb koji dovodi novu Porsche Carreru 992 koja je bila prvi put predstavljena u Ženevi prije dva mjeseca.

Posjetitelji će moći razgledati i ludilo na 3 kotača – Can am Ryker,  a tu je i vozilo koje “može po krovovima”, uzbudljivi terenac BRP CAN AM Maverick SSV o kojem više možete pročitati OVDJE!

Foto: Riječanin

Na sajam stiže i jedan kineski proizvođač električnih vozila, ujedno 5. proizvođač električnih vozila u svijetu i svakako će biti zanimljivo vidjeti njihovu ponudu, a mnogima će maštu probuditi i tzv. Buggy vozila koja nemaju nikakve prepreke u offroadu. Dodajmo i kako će po prvi puta na auto showu biti izloženi vodeni skuteri.

Radno vrijeme sajma je u petak, subotu i nedjelju (24., 25., i 26. svibnja) 10 do 20 sati.

VIDEO DANA: