(FOTO & VIDEO) OTVOREN BOWLING CENTAR U RIJECI: Atraktivno američko kuglanje zabava je za ekipu, parove i cijele obitelji

Prvi Bowling Centar u Rijeci smješten je u Happy Land – na 4. katu Tower Centra Rijeka

Dugoočekivani Bowling Centar otvoren je u prostoru Happy Land igraonice na 4. katu Tower Centra Rijeka koja se u ovo blagdansko vrijeme pretvorila u Tower WinterLand!

Rijeka je tako od sad bogatija za ovu fantastičnu zabavu kojoj će sigurno pohrliti brojni parovi, prijatelji i obitelji. Američki bowling, naime, svojim konceptom zabavnog kuglanja privlači čitave obitelji od najmlađih do najstarijih, a posebnim dijelom pod nazivom cosmic ili disco bowling pretvara prostor bowling centra u lokaciju najbolje zabave i večernjeg izlaska.

Sve one koji se po prvi put susreću s ovim atraktivnim sportom, dočekat će educirani instruktori koji će ih uputiti u sva pravila i čari bowlinga. Za odrasle je, u riječkom Bowling Centru posebno osmišljen party četvrtkom, od 20 do 22 sata kad možete doći na RETRO DISCO BOWLING – DJ/Live Music After Party.

bowling1

Osim Bowling Centra, u Tower WinterLandu, (u prostoru Happy Landa) na 4. katu Tower Centra Rijeka, možete uživati i u brojnim drugim atrakcijama, velikom klizalištu na zatvorenom, uz posebnu ledenu stazu koja je još veća u odnosu na prošlogodišnju, veliki dječji zabavni centar, ukusnu gastronomsku ponudu i brojna zabavna događanja.

U Tower WinterLandu uz klizanje i bowling nastavlja se zanimljiv program. Tako se svakog dana u poslijepodnevnim satima (16-20) možete doći fotografirati s Djedom Božićnjakom, a zabava u Tower Winterlandu nastavlja se za Badnjak, od 10 -14 sati, Božićnom predstavom, radionicama, mini facepaintom i neizbježnim druženje sa Djedom Božićnjakom.

bowling

Tu je još i Božićni koncert iznenađenja, 26. Prosinca u 19 sati, dječji doček Nove Godine, 31. Prosinca od 10-14 sati, te završni party na ledu, u siječnju.

Odrasli, uz već spomenuti RETRO DISCO BOWLING četvrtkom, mogu svoj gušt pronaći svake srijede uz „DISKO NA LEDU“ – DJ/Live Music After Party 20 do 22.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari